SZSO.ORG -> Kaj delamo -> Novice
 


Tabori SZSO 2002

GORICA

VV so taborili od 8. do 14. julija v lovski koči nad Branikom. Tabora se je udeležilo 34 volčičev in volkuljic in 9 voditeljev. Načelovala sta mu Kristian Tommasi in Katja Ferletič. Ambientacija: čarobni krog.

IV so taborili od 1. do 13. julija v Kredu pri Kobaridu. Tabora se je udeležilo 42 izvidnikov in vodnic in 10 voditeljev. Načelovala sta mu David Bandelli in Martina Humar. Ambientacija: Vojna zvezd.

RP so se 17. julija odpravili na potovalni tabor v Kanado, kjer so se udeležili Svetovnega dneva mladih in se v Torontu srečali s papežem. Potovalni del pa so imeli od 29. julija do 3. avgusta, med katerim so se srečali s slovenskimi kanadskimi skavti. Vrnili so se 7. avgusta. Taboru je načelovala Martina Černic, duhovni asistent Mirko Pelicon.

TRST

VV taborili so od 28. julija do 4. avgusta v kraju Šmartno pri Slovenj gradcu. Tabora se je udeležilo 41 volčičev in volkuljic in 10 voditeljev. Taboru je načelovala Jadranka Cergol. Ambientacija: Karantanija.

IV - 1. in 2. četa: od 20. do 31. julija v Kal Koritnici pri Bovcu. Tabora se je udeležilo 23 izvidnikov in vodnic in 7 voditeljev. Taboru sta načelovala Mira Fabjan in Mitja Tretjak.

IV - 3. in 4. četa s četo iz Postojne: od 17. do 28. julija v Selah na avstrijskem Koroškem. Tabora se je iz Trsta udeležilo 24 izvidnikov in vodnic s 4 voditelji. Taboru je načeloval: Enrico Lapel. Ambienatcija: Indijanci

Potovalni tabor noviciata Kras'n klana in Učen klana: od 3. do 10. avgusta po sončni kolesarski poti od Merana do Mantove (350 km). Tabora se je udeležilo 9 novincev in 3 voditelji. Taboru sta načelovala: Jordan Pisani in Roberta Sulini.

Potovalni tabor Klana Učen klana: od 2. do 12. avgusta po Julijskih alpah, stalni del pa v Novem mestu. Tabora se je udeležilo 12 roverjev in popotnic in 1 voditelj, ki je taboru tudi načeloval: Francesco Biancuzzi.

Potovalni tabor Kras'n klana: od 1. do 11. avgusta v Toskani. Tabora se je udeležilo 10 roverjev in popotnic ter dva voditelja. Taboru je načeloval: Štefan Pahor.

(Vestna vidra)


 
 Nazaj SZSO©2002 -> Vrh strani